Historie

Oude Wesselink Bronbemaling is eigendom van de families Oude Wesselink en Voshaar. De bedrijfsactiviteiten van Jan Oude Wesselink bestaan al ruim 35 jaar. Voor het bedrijf zijn acht mensen werkzaam, inclusief de familieleden.

Jan startte het bedrijf in 1979, nadat hij voor de realisatie van een eigen woning een bronbemalingsinstallatie aanschafte. In die tijd was de nu 66-jarige ondernemer nog actief als monteur van melkmachines. Nadat de eigen woning was gerealiseerd, startte Oude Wesselink met de verhuur van de installatie. Van het een kwam het ander. Enkele jaren later is Jan gestopt als monteur en volgde opnieuw een verhuizing. Sinds halverwege de jaren tachtig is het bedrijf gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Geesteren.

Sinds januari 2015 is Oude Wesselink Bronbemaling gevestigd aan de Delmaweg 4c in Geesteren. Schoonzoon Mark (39) en dochter Monique (37) zijn de drijvende krachten achter de doorontwikkeling van de onderneming in de nieuwe fase.

De nieuwbouw aan de Delmaweg biedt nieuwe mogelijkheden. Dit is voor Oude Wesselink een must om te blijven groeien en met plezier te werken.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail